Tape the sound

Sunday, November 20, 2011

Helene Fjell aktiviteter i november 2011


Nylig var det igjen "vernissage åpning" på klesbutikken "Helt Sort" hvor Helene bidrar med bilde til veldedighetsauksjon. Denne gangen går inntektene til organisasjonen "Noah -organisasjon for dyrs rettigheter." Om vi ikke er mange på en slik åpning, så har vi det veldig gøy. Bildet som doneres ser du i bakgrunnen mellom Helene og butikkeier Stine. Auksjonen varer frem til midten av desember. Fin mulighet til å få et bilde av Helene til en hyggelig pris. Kontakt butikken for bud.

Ellers var Helene med på Lions club´s juleauksjon på Bygdøy. Mange bidragsytere, og en variert kollektiv-utstilling, denne helgen. Vi var innom på lørdagen for å se. Bilder av Carl Nesjar hang ved siden av..

Jobber videre med å få til flere utstillinger, og det er et ønske at vi får til en stor utstilling i Oslo. Som agent må jeg hive meg hardt rundt fremover. Hun hadde fine oppslag i sommer med 6 sider presentasjon i bladet "Fotografi" Ikke nok med det: I svenske "Foto" fikk hun også 6 sider i en flott presentasjon. Gleder meg på Helenes vegne, og det blir spennende fremover.