Tape the sound

Thursday, March 26, 2020

Sannheten om Korona viruset

Korona historien


Hei alle sammen.
Om du har angst og en ekstrem frykt for korona-viruset skal du ikke lese videre.
For oss som liker et sammensurium av et skikkelig grøss, konspirasjoner, og science fiction kan du lese videre. Kanskje er dette et hverdagsgrøss som er større enn vi aner…
Dette handler om korona-viruset og hva de ikke sier oss.




La oss begynne med de åpenbare fakta. De (myndighetens i Kina) vil ha oss til å tro at viruset ble funnet på et fiskemarked i Wuhan. 
Nærmere studier viser at fiskemarkedet heter "Huanan Seafood wholesale market." Der solgte de absolutt alt av dyr som kan spises. Levende og døde. Både legalt og illegalt. Hunder, slanger, flaggermus, pangoliner. At det kan oppstå litt av hvert på dette markedet er absolutt ikke usannsynlig.
Dette var et skittent og særdeles uhygienisk marked. Jeg har sett bilder av dette og i senere tid har det også gått en video rundt på nett. Det er noe av det drøyeste jeg har sett. 
At det kan oppstå et eller annet faenskap her i disse lokalene er det ingen tvil om. For de som ønsker å bli betrygget, er det ingen umulighet at korona-viruset kommer herfra. 
Men hvordan fant de det?
Vi må helt tilbake til begynnelsen av desember 2019. Av 41 smittede, så var det en fellesnevner at 27 mennesker hadde handlet på dette markedet. Flaggermus og pangoliner var på menyen.
Som vi nå vet tar det noe tid før man faktisk får symptomer som kan minne om influensa.
Om denne versjonen er sann, så er det allikevel imponerende at de i januar 2020 allerede hadde funnet et nytt virus som fikk sitt eget navn. Det var den kinesiske øyelegen Li Wenliang som hevder han fant viruset og ga det et navn: #2019nCov. En øyelege? Det var det han var. Han ble selv smittet og døde den 6. februar. Han prøvde febrilsk å varsle verden om hva som var sluppet ut, men politiet og myndighetene gjorde alt for å latterligjøre Li Wenliang. Han ble beskyldt for å spre løgner.

Wuhan er en stor by i Kina, som har et stort fint universitet: 
"Wuhan university of medical science". Enda mer heldig er det at " Wuhan Institute of Virology" ligger knapt 300 meter fra fiskemarkedet. Fakta!

300 meter fra "Huanan Seafood wholesale market" ligger det et klassifisert BSL4 (biosafety level 4) av 2 i hele Kina. Det var da flaks!
Det finnes ca. 50 slike laber i hele verden. BSL4 er den høyeste klassifiseringen en biokjemisk lab kan ha. De har den sterkeste sikkerheten og mest sannsynlig alle typer farlige virus å forske på som finnes. 
Et slikt laboratorium befinner seg altså 300 meter unna Huanan fiskemarked. I en by på 11 millioner innbyggere.
Vi får tro at det er 2 forskjellige verdener av hygieniske standarder, og at labfolket ikke handler lønsjen sin på fiskemarkedet…
Eller?

Det kan selvfølgelig være tilfeldig. Eller det er en dekkhistorie for at noe gikk galt på "Wuhan Institute of virology"?
Litt tukling med en sars bakteri… Det kan vi regne med at de har holdt på med. (Bakterien er senere fremstilt i en tilsvarende lab i Australia. Nå som man vet man oppskriften.)
Kan det være sånn at noe faktisk gikk galt i Kina?
Vi har sett det på film: Fullt beskyttelsesvern i en av de strengeste klassifiserte labene i verden. I Wuhan er denne laben forholdsvis ny: "Wuhan Institute of virology" var klar til bruk i 2015. 
Så er det bare et lite rift som skal til. Huden til labassistenten er infisert. Uflaks. Dette ble desverre ikke avslørt og assistenten tusler ned på fiskemarkedet og kjøper seg en lønsj. Flaggermus står på menyen.

Shi Zhengli er en annerkjent virusforsker på denne laben. Det er hun og hennes partner Cui Jie som har fått annerkjennelsen for å finne og døpe navnet til 2019nCov. Korona-viruset. 
At Instituttet også har tatt patent på medisinen "Remdesivir" allerede i februar er også litt interessant. Likevel velger myndighetene å slippe dette patentet opp, dersom det er til hjelp mot pandemien som sprer seg. 
Alt har gått riktig for seg. Eller?

Det er noen spørsmål som melder seg.
Fiskemarkedet er selvfølgelig lagt ned og desinfisert. Bare tomme lagerlokaler igjen.
Men hvorfor hører vi ikke mer om flaggermusene og pangolinene?
Dersom smitten kommer fra disse dyrene, så må det være en familiestamme et sted derute? Hvorfor er det ingen som lurer på dette? Hvor kom disse dyrene fra? De er smittebærere ifølge kinesiske myndigheter. 
Om det fortsatt finnes slike dyr som er smittebærere, så hjelper det overhodet ikke at vi isolerer oss. Viruset er kanskje i omløp blant noen av disse opprinnelige dyrefamiliene. 
Hvorfor er det ingen som ser nærmere på dette?


Men la oss si at det er en annen sannhet:
Det er mennesket som har skapt korona-viruset. 
Fort gjort i en lab det. Og vi vet at det er kunstig fremstilt i en BSL4 lab i Australia etter hendelsen i Kina. Nærmere bestemt: 
University of Melbourne: Victoria Infectious Diseases Reference Laboratory.
Er det da så usannsynlig at kineserne hadde gjort dette tidligere? Vi snakker om et helt nytt virus. Som altså lar seg kunstig fremstille.

Da ser hele pandemien litt annerledes ut.
Det er allerede mer enn nok konspirasjonsteorier der ute om dette. 
Men jeg synes det må være lov å stille noen spørsmål som vi ikke har svar på.
Ubehagelige spørsmål kan jeg være god på. 
Alt det jeg hittil har skrevet er åpenbare fakta som kan ettergåes av hvem som helst. Det kalles på godt norsk "research" og jeg finner det rart at ingen i norsk presse har kommet med dette før.

Så la oss holde på denne ubehagelige tanken om at korona-viruset er menneskapt. Det stiller en rekke nye spørsmål.
Blant annet om virusets hensikt.
Jeg tror nok aldri det var meningen at dette skulle bli sluppet løs. Det var et uhell. Men ulykken skjedde.
Her på berget blir vi bare imponert hvor fort kineserne klarte å bygge et helt nytt isolasjons-sykehus på 10 dager.
- De er effektive disse kineserne.
Det er også imponerende hvor mye kunnskap de egentlig hadde om dette viruset ganske fort. Flinke i Kina gitt.

At Li Wenliang døde så fort er tragisk. Fikk vi ikke litt inntrykk av at han prøvde å fortelle verden noe? 
Isteden er det altså Shi Zhengli som får den noe tvilsomme medaljen av å oppdage dette viruset. Hun sverger forøvrig på sitt liv at dette ikke er lekket ut fra hennes laboratorium. Vi kan vel alle forstå at hun sverger på sitt liv. 
Vi er i Kina. 

Alt dette er fakta og mye undring fra meg.
La oss ta det litt lenger.
Vi må ha en skikkelig grøss som du vet.
Ikke til å missforstå med virkeligheten.

Herfra er det bare diktning og ren fantasi fra meg.
Vi starter med en fin påstand:
Korona viruset har mikrobiologiske evner til å tenke selv!
La oss si at det er laget av mennesker. Hensikten er  å hjelpe til med befolkningsveksten på jorden. 
Det er ønskelig at viruset "tar ut" de svakeste og sykeste i samfunnet.
Da må viruset ha den egenskapen at det kan gjøre noen refleksjoner over den kroppen den havner i.
Viruset analyserer motstandsdyktigheten i kroppen. Finner den noen svakheter vil den prøve seg frem. Den går spesifikt etter de svakeste punktene: Lunger og nyre.
Viruset har bevisthet og vet hva den søker. Den er utsyrt med en "L" variant og en "S" variant. Er det en sunn og solid kropp, så er oppgaven å spre seg så fort som mulig til neste kropp. Viruset legger seg utenpå huden, isteden for å jobbe seg innover. Den vil ikke ødelegge en sunn kropp. Derfor legger alle virus-sporer seg på utsiden av huden. Der er det størst sjanse for at den kan finne seg en ny vert å feste seg på.
Viruset er programmert til å ta denne vurderingen og avgjørelsen.
Den er skapt for å drepe. Men ikke så mange at det blir mistenkelig. Den er skapt for å hjelpe en overbefolket klode. Kineserne har ønsket dette fordi de selv er et presset land. Det skal ikke være snakk om en bakterologisk krigføring. Ønsket har vært å unngå en mistanke om dette, og hensikten er hederlig. De svake må ut. Det kan hjelpe verden.
Viruset har fått en kunstig intelligens på mikronivå, til å gjøre denne jobben.
Den vet hva den skal gjøre.
Viruset er altså utstyrt med valgmulighetene om å drepe et menneske eller så fort som mulig finne en ny vert. Viruset har en bevisthet på dette.
Det bruker den lange inkubinasjonstiden på å analysere den kroppen den sitter i.
Skal den bruke energien sin her, eller skal den komme seg videre?
Det er et valg viruset må gjøre, før den bestemmer seg for sin funksjon.
Den trenger litt tid på dette valget. Derfor tar det lang tid før man er smittet til man faktisk får symptomer på det.

Når viruset deretter går aggresivt inn for å drepe er det ikke lenger sikkert at denne personen er smittebærer. Viruset må konsentrere seg om oppgaven den har bestemt seg for.
I de fleste tilfeller er viruset bare kort innom, før den hopper videre til neste kropp. Der begynner den sin analyse av den nye kroppen. 

Dersom enkle meg kan tenke denne tanken, kan du banne på at ressurssterke kinesere har gjort det.
De har også gjort noe med det. Covid19. Korona virus. 


Tom Ståle Engebretsen
mars 2020