Tape the sound

Thursday, May 3, 2007

Freaks : ALV

Freaks: ALV
Foto: Tom Ståle Engebretsen
Stylist/Make up artist: Carina Koland
Modell: Esther

Freaks er et samarbeidsprosjekt mellom Make Up Artistskolen (MAU), Utdanningshuset (Utdh) og Oslo Kamera Klubb (OKK). Freaks er temaet for vårens studenter på MAU. Som fotograf skulle vi samarbeide med en av skolens elever over temaet. I alt 10 grupper har deltatt med totalt ca. 100 personer involvert. Jeg var gruppeleder for vår gruppe.
Vår gruppesammensetning bestod av følgende personer :
Christian Mørdre OKK - Trude Lindblom MAU
Ulf Jørgensen OKK - Juliane Solum MAU
Anne Romslo Utdh - Veronica Lund MAU
Kjell Solvang Utdh- Sonia Latif MAU
TSE OKK - Carina Koland MAU

Carina Koland og undertegnede har hatt et godt samarbeid hele veien, hvor temaet alv kom opp på et tidlig tidspunkt.
Vår modell heter Esther og er en venninne av Carina. Nevnte jeg at Carina er fra Kristiansand? Carina er fra Kristiansand. Dvs litt utenfor. Sånn omtrent et godt stykke å kjøre. Sånn et sted hvor det bare er to hus i skogen langs veien. Der kommer Carina fra. Hun har skaffet seg noe praksis i make up, og så på skolen som en fin mulighet til å komme seg videre i faget. Fra naturmenneske på sørlandet er hun nå urbanist i Oslo. (hehe)
Den avtalte fotodagen måtte alvemodell Esther avlyse. Så kom det dårlige været... Og så et lite armbrudd. Men, endelig til slutt fikk vi gjort opptakene. Det måtte bli Maridalen.
Resultatene ser du her.
De andre fotografene på gruppa legger nok ut sine bilder på hjemmesidene sine.
Her er linkene:
http://www.levendebilder.com
Tilslutt vil jeg bare minne om at dette blir en utstilling med stor åpningsfest fredag 11. mai og mulighet til å se bildene også på lørdag. Tid og sted kommer.